Solcellevask

Solcellevask sikrer effektive solceller

Vi tilbyder også rensning af solcelleanlæg hos Renser KBH v/Claus B. Svendsen. Det er vigtigt at holde solpanelerne rene for at opretholde deres ydeevne og levetid. Solpaneler samler støv, snavs og andre forurenende stoffer over tid, som kan mindske deres effektivitet og produktionskapacitet.

Vi vasker panelerne i kalkfrit vand, og fjerner alt snavs fra dine solpaneler. Med vores specialiserede udstyr renser vi solpaneler på en sikker og skånsom måde, uden at beskadige panelerne eller deres omgivelser.

Et solcelleanlæg kræver ikke meget vedligeholdelse. De fleste solcellepaneler er monteret, så de er selv-rensende. I nogle tilfælde er solcellepaneler monteret steder, hvor de i særligt høj grad bliver udsat for snavs og skidt. De kan også være monteret på en måde, hvor de ikke er selvrensende, og det er i disse tilfælde en god ide at rense solcellepanelerne. På den måde kan du sikre, at dine solceller har optimale forhold for at producere strøm

Bestil et tilbud

Vi forstår vigtigheden af at opretholde din investering i solceller, og vores rensningstjenester kan hjælpe med at forlænge levetiden og forbedre ydeevnen af dit solcelleanlæg. Vi tilbyder fleksible løsninger til både private og erhvervskunder – og  vi kan tilpasse vores tjenester til dine specifikke behov og budget.

Med vores abonnementsservice vedligeholder vi dine solpaneler 4 gange om året til en fast lav månedlig ydelse.

Priserne varierer fra 495kr pr. gang og er du fast vinduesvask-kunde hos os, får du en ekstra skarp pris fra 295kr pr gang.