Facaderens

HUS HØJTRYKSRENSEDE TJENESTER

At komme hjem til en snavset indkørsel, at gå tur på dit beskidte fortov, ikke at kunne nyde udelivet fordi du ikke længere genkender fliserne eller træbelægningen på din terrasse. Lyder det bekendt?

Dit hjems sidebeklædning er konstant udsat for at skulle kunne stå imod snavs, mug og alger. Med hjælp fra vores højtryksrensende tjenester, kan du få din beklædning til at blive så god som ny. Hvorfor irritere dig længere end højest nødvenligt?

Som din lokale renser, står vi klar med de rette færdigheder og ressourcer, der kan rette op på tingenes tilstand.

Til en overkommelig pris kan vores højtryksrenser fjerne selv den mest genstridige snavsede eller grafitti-beklædte overflade og vi står klar til at rågive dig om efterbehandling, såldedes at du undgår problemet efter kort tid igen.

Før & Efter billeder

Facade 2Facade 2
screenshot-drive.google.com-2023.06.08-10_50_24screenshot-drive.google.com-2023.06.08-10_50_42
Skærmbillede 2023-04-04 kl. 20.51.47Skærmbillede 2023-04-04 kl. 20.51.36

Bestil et tilbud

Vi er dedikerede til at få hver opgave udført på den rigtige måde, og til en overkommelig pris, så dit hjem kan genvinde sin oprindelige skønhed. En ejendom, der ser frisk og ren ud, vil stige i værdi, og den vil også have mere kantstensappel på dem, der går og kører forbi. Men vigtigst af alt, vil dit hjem føles mere som et hjem for dig og din familie. Bestil et uforpligtende tilbud i dag.