Højtryksrensning af fliser & træterrasser i Værløse

Højtryksrensning af fliser & træterrasser

Hos Renser KBH har vi specialiseret os i omhyggelig højtryksrensning af fliser og træterrasser efterfulgt af professionel efterbehandling.

Vi har base i Rødovre, men dækker hele Københavns Kommune inkl. Værløse

Rensning af træterrasser og fliseterrasser

Vores miljøvenlige og skånsomme tilgang sikrer ikke blot en dybdegående rensning, men også en langsigtet beskyttelse af dine udendørs overflader. Vores team af dedikerede rengøringseksperter står klar til at bringe nyt liv i dine udendørs arealer. Med vores højtryksrensning af fliser og træterrasser fjerner vi al snavs, alger og flisepest og vi sikrer, at de forbliver pæne og funktionelle.

Imprægnering af fliser

I Værløse er vi ikke kun eksperter i højtryksrensning af fliser og træterrasser, men også i efterbehandling. Vil tilbyder derfor både imprægnering af fliser og udlægning af fugesand som en del af vores efterbehandlings proces. 

Fordele ved imprægnering og fugesand

Imprægnering af fliser efter rensning sikrer en dybdegående beskyttelse mod vand og snavs, mens udlægning af fugesand forbedrer stabiliteten og udseendet af dine flisebelægninger. Disse efterbehandlinger er essentielle for at maksimere levetiden og skønheden af dine udendørs arealer.

Terrasserensning - Vores fremgangsmåde

Vi har mange års erfaring i terrasserensning og med tiden har vi fundet formlen, der sikrer det bedste resultat.

Inden vi påbegynder terrasserensningen, vurderer vi naturligvis dine flader for at identificere den bedste behandlingsmetode, som kan se således ud:

  • Terrassen renses med varmt vand og tryk for højtryksrenseren. Overfladerenseren er rund og har en roterende arm som spreder vandet ud gennem nogle dyser. De speciallavede dysers størrelser, det varme vand og det regulerende trykket på højtryksrenseren gør, at fliserne bliver renset på en skånsom måde. Alt skidt, snavs og gammelt fugesand skylles ud på græsplænen, hækken eller samles op.

  • Efterfølgende imprægneres overfladen. Imprægnering trænger ned i fliserne og gør, at skidt, snavs og andet bliver afvist fra overfladen og holder fliserne pæne i mange år.

  • Fugesandet spredes ud og fylder fugerne ud igen efter rensning, så stenene ikke forskubber sig, men ligger stabilt.

Pris på fliserensning

Hos Renser KBH tilbyder vi fliserensning i Værløse for kun 25kr pr. m2!

Ja – du læste rigtigt. Til en fast pris på 25 kr. pr. m2 kan dine fliser blive så pæne som nye. Skal der gøres lidt ekstra, tilkøbes efterbehandling med imprægnering og udlægning af fugesand. Denne pris variere alt efter hvilken type imprægnering der passer bedst til belægningen, eller om du har et ønske om ukrudtshæmmende fugesand, stenmel eller strandsand.

Vi står altid klar til en snak om dine flisers tilstand og behov. For os er personlig service en naturlig del af processen, så ræk endelig ud. Reserver din rensning og efterbehandling i Værløse allerede i dag.

BEstil et tilbud til højtryksrensning